Известие

Collapse
No announcement yet.

праг за алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• праг за алфа 156

привет на всички колеги,искам да попитам относно праг на италиянката ми,предишния собственик явно нещо го е бил ударил,колата е стояла 4 години на дъжд и сняг и слънце и в резултат на това половината ми праг си замина и корозията върви още,питах един тенекиджия,той звънна на човека който му осигорява части и му каза че това е обречена кауза,в смисъл такъв че не се намират или е адски трудно,та в тоя ред на мисли искам да попитам от къде може да се намери...който се е сблъсквал нещо подобно нека изкаже мнение...благодаря

Обади се на някой от продаващите коли на части. Все има някоя със здрави прагове. Какъв е проблемът да ти го отрежат?
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Aми товa ми дойде нa ум веднaгa Но мaйсторa ми кaзa че нямa дa стaне...

Comment

Колега,по логиката на майстора,колите не трябва да се кърпят като тръгнат да гният отдолу. Поразпитай по други майстори,но ти трябва кадърен,все пак ще ти реже от колата.

Comment

Първоначално публикувано от KOCARA Покажи съобщение
          Aми товa ми дойде нa ум веднaгa Но мaйсторa ми кaзa че нямa дa стaне...
          Прати му "много здраве" на "майстора"
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Как така не става бе колега бегай далече от този майстор, ходи при друг и търси праг 2ра употреба

Comment

знаех си че намирисва работата

Comment

Working...
              X